Ο Βασίλης Τσάκας, λίγη ώρα μετά το «stop» που έβαλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, στη διαπραγμάτευση με τον Άραβα επενδυτή, λόγω της λήξης της διήμερης προθεσμίας που είχε δοθεί, με δηλώσεις του επέμεινε ότι τη Δευτέρα τα χαρτιά της εγγυητικής και το πληρεξούσιο θα βρίσκονται στα χέρια των δικηγόρων του Τζίγκερ.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι το θέμα δεν έχει λήξει, ενώ διευκρίνησε ότι βρίσκεται στα παράλια της Τουρκίας μαζί με τον Πρίγκιπα για ολιγοήμερες διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Ο πρίγκιπας είναι ήρεμος και περιμένει να γίνει το επόμενο βήμα. Τη Δευτέρα θα έχει σταλεί η γραπτή εξουσιοδότηση. Καλά έκανε ο κ. Βαρδινογιάννης και τήρησε το λόγο του, αφού είχε ζητήσει την συγκεκριμένη προθεσμία από την πλευρά μας. Τη Δευτέρα που θα υπάρχει η γραπτή εξουσιοδότηση ελπίζουμε να βρούμε την πόρτα ανοικτή. Αν τη βρούμε κλειστή θα χάσει ο Παναθηναϊκός και όχι ο Πρίγκιπας» ήταν τα λόγια του,

Από την πλευρά του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, δήλωσε: «Ήταν γνωστό ότι η μια πλευρά θα επιμείνει στο 48ωρο και η άλλη δεν θα προλάβαινε να το τηρήσει. Αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται διαπραγμάτευση. Σε περίπτωση που τη Δευτέρα έχω τα έγγραφα στα χέρια μου, θα απευθυνθώ στο συνάδελφο της άλλης πλευράς. Είναι, άλλωστε, κάτι που πρέπει να γίνει και από δεοντολογικής πλευράς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης