Στην ιστορική του έδρα, το «Καυτανζόγλειο», θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ηρακλής, παρά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στην αναμέτρηση του «γηραιού» με την ομάδα του Αγιονερίου.

Σήμερα η διοικούσα επιτροπή του σταδίου συνεδρίασε, θέτοντας επί τάπητος θέμα έξωσης των «κυανόλευκων», αφού, ως γνωστόν, στο συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ειδική ρήτρα σε περίπτωση επεισοδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, τα μέλη της επιτροπής προχώρησαν σε επίπληξη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πάντως υποχρεούται να αναλάβει τα έξοδα από τις ζημιές που δημιουργήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της επιτροπής:

«Συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου με μοναδικό θέμα: Τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν και οι φθορές του Σταδίου στον αγώνα Πρωταθλήματος ΗΡΑΚΛΗ-ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ.

Αφού εκτιμήθηκε και καταγράφηκε η συνολική ζημιά που υπέστη το Στάδιο, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο η Διοίκηση του Σταδίου να κάνει χρήση της παραγράφου 10 του ιδιωτικού συμφωνητικού που υπεγράφη μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και της Διοίκησης του Σταδίου, όπου δίνεται η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης, εφόσον προκύψουν επεισόδια και φθορές στο Στάδιο.

Παρόλο που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ούτε από τη μεριά του ΗΡΑΚΛΗ, η Επιτροπή, αξιολογώντας και την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος αλλά και το γενικότερο κλίμα στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποφάσισε τα εξής:

1. Να γίνει σύσταση και αυστηρή επίπληξη στους εκπροσώπους του Συλλόγου για τα επεισόδια, επειδή δεν είχαν φροντίσει να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης.

2. Να αποκατασταθούν οι ζημιές με έξοδα του ΗΡΑΚΛΗ.

3. Να παρευρεθεί στο επόμενο Δ.Σ. εκπρόσωπος ή εκπρόσωποι της Διοίκησης τους για διευκρινίσεις.

4. Να μην κάνει χρήση του άρθρου 10 του ιδιωτικού συμφωνητικού για διακοπή της παραχώρησης του Σταδίου, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία τόσο στον Σύλλογο, που επί χρόνια φιλοξενείται στο Στάδιο, όσο και στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν την προσπάθεια.

Επειδή δεν έχουμε ρόλο δικαστή ούτε τιμωρού, θέλουμε να συμπράττουμε στη μία θετική κατεύθυνση του ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι, αν και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ίδια κατεύθυνση, δεν θα ξαναγίνουμε καν θεατές επεισοδίων στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο και πουθενά αλλού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης