Μετά από απουσία τεσσάρων ετών, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο «Ullevaal Stadion» του Όσλο ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στις 20:00 την Valerenga, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το βασικότερο σημείο που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ είναι τα 19 παιχνίδια που έχουν ήδη στα πόδια τους οι Νορβηγοί, και γι’ αυτό ο Fernando Santos θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο μια ενδεκάδα με… περσινούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε οι Θεσσαλονικείς να παρουσιάσουν ομοιογένεια στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει σύστημα 4-3-3, με τον Χαλκιά στο τέρμα και τους Sznaucner, Lino, Bizera και Cirillo στην άμυνα. Garcia και Φωτάκης θα βρίσκονται στα χαφ και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Vladan Ivic. Στα αριστερά θα παίξει ο Sorlin και στα δεξιά ο Conceicao, οι οποίοι θα προσπαθούν να βρουν τον Muslimovic στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, η Valerenga αναμένεται να παίξει σε σύστημα 4-3-3, με τους Perkins, Storbaek, Nouri, Hagen, Fuenmayor, Andresen, Haestad, Zajic, Berre, Moa και Saeternes.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ρουμάνος Alexandru Diaconu.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης