Λίγο μετά τις 03:40 τα ξημερώματα προσγειώθηκε στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση που μετέφερε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ, η οποία στέφθηκε για έκτη φορά κυπελλούχος Ευρώπης, νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 78-70, στο μεγάλο τελικό του Final Four της Βαρκελώνης.

(κάμερα: Άβικ Δαλλακιάν)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπαδοί και φίλοι του «τριφυλλιού» βρίσκονταν αρκετή ώρα έξω από τον εμπορευματικό σταθμό, περιμένοντας να αποθεώσουν, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Αντώνη Φώτση, τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Μάικ Μπατίστ και όλα τα αστέρια του θρυλικού – πλέον – Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η αποστολή του Παναθηναϊκού καθυστέρησε αρκετά, ωστόσο οι περισσότεροι οπαδοί παρέμεναν στις θέσεις τους περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή.

Με το που εμφανίστηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα των «πρασίνων» επικράτησε πανδαιμόνιο με τους φιλάθλους να ανάβουν καπνογόνα και να φωνάζουν συνθήματα για τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους, με το πούλμαν να χρειάζεται δέκα και πλέον λεπτά για να διανύσει απόσταση 40 μέτρων καθώς οι οπαδοί το είχαν περικυκλώσει, στην προσπάθειά τους να δείξουν την αφοσίωση στην ομάδα που τους έκανε τόσο περήφανους.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΠΑΟ κατέκτησε το 6ο τρόπαιό του
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011, 19:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης