Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αργεντινή είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του, είναι στη μεταγραφική λίστα της Χομνάσια Χουχούι!

Ο «Κάνιο», ούτως ή άλλως δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει στον Ολυμπιακό και θα έβλεπε πολύ θετικά τον επαναπατρισμό του, αφού θα του δώσει προοπτική ν’ αγωνίζεται τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε παρά το γεγονός ότι έφτασε αισίως τα 36 χρόνια, ο βιρτουόζος μέσος δεν έχει αποφασίσει ακόμη να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «La Voz de Jujuy» που χαρακτηρίζει το θέμα της «αποκλειστικό», ο Ιμπαγάσα βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στη Χιμνάσια Εσκρίμα του Χουχούι.

«Ο “κάνιο” Ιμπαγάσα είναι μερικά βήματα από το να γίνει η δεύτερη μεταγραφή των “Λύκων” από το Χουχούι», ανέφερε ο τίτλος του δημοσιεύματος, συμπληρώνοντας: «Έπειτα από πολλές κλήσεις του Μάριο Γκόμες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να γίνει το 2013 η δεύτερη μεταγραφή της Χιμνάσια. Θα υπενθυμίσουμε ότι ο Σούπερ Μάριο καθοδήγησε τον “κάνιο” στη Λανούς, πριν μετακομίσει στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος μέσος μετράει 36 χρόνια ζωής και διαθέτει μια τεράστια καριέρα στη γηραιά ήπειρο, αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ. Τελευταία του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όπου κέρδισε το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης