Επιστρέφει στην Εθνική ο Γκέκας!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 12:41
Επιστρέφει στην Εθνική ο Γκέκας!
Ύστερα από περίπου έναν χρόνο, ο Φάνης Γκέκας επιστρέφει στην εθνική ομάδα. Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Πριν από έναν χρόνο περίπου ανακοίνωσα ότι αποχωρώ από την Εθνική Ομάδα. Πιστεύω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και είναι γενναίο να τα αναγνωρίζεις. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσω το δικό μου και να ζητήσω συγγνώμη πριν απ’ όλους, από τον προπονητή μου και την Ομοσπονδία, μα πάνω απ’ όλους από τους συμπαίκτες μου.

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ ειδικά σε αυτούς και να τους πω με ειλικρίνεια ότι δεν έχουν καταφέρει απλώς να φτιάξουν μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Κυρίως έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια οικογένεια. Εγώ, λοιπόν, επιθυμώ να επιστρέψω σε αυτή την οικογένεια, αφήνοντας πίσω τα λάθη που έκανα.

Έχω υπηρετήσει την Εθνική Ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου και το ίδιο σκοπεύω να κάνω σε περίπτωση που κριθώ αναγκαίος από τον προπονητή μου στο αμέσως προσεχές ή στο απώτερο μέλλον».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 13:01