Την 1η Δεκεμβρίου, κόντρα στο Χιούστον, μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποχαιρετάει το MLS, αφού θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Τον Ιανουάριο του 2007 ο Άγγλος άσος εξέπληξε τους πάντες, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο, οι ετήσιες αποδοχές του (6,5 εκατ. δολάρια) για τα επόμενα πέντε χρόνια ήταν μια καλή απάντηση για τους λόγους που τον οδήγησαν στην… ποδοσφαιρική απομόνωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο «Μπεκ» δεν λέει να κρεμάσει τα παπούτσια του και αναζητεί ακόμη μία πρόκληση!

«Είμαι τυχερός. Σε ηλικία 37 ετών μού προσφέρονται κάποιες αρκετά συναρπαστικές επιλογές και υπάρχουν κάποιες στο τραπέζι» είπε αρχικά ο Μπέκαμ στο Sky Sports, για να προσθέσει: «Πάντα έλεγα ότι θα δυσκολευόμουν να επιστρέψω και να παίξω στην Αγγλία επειδή αγωνίστηκα με τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Αγγλία και τον κόσμο, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν και δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου με φανέλα άλλου συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ, ποτέ δεν ξέρεις. Έχω κάποιες επιλογές στο τραπέζι. Πιστεύω πως θα περνούσα περισσότερο χρόνο στην Αγγλία και είναι καλό για τα παιδιά μας να βλέπουν τους παππούδες τους. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν δύσκολο να μην τους βλέπουν όσο θα θέλαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της ΚΠΡ, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά αρκέστηκε να σχολιάσει: «Αυτό που με αγγίζει είναι ότι σπουδαίοι προπονητές, ο Χάρι (Ρέντναπ) και ο Αντσελότι, μιλούν με πολύ καλά λόγια για εμένα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης