Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι εξασφάλισε επιπλέον εισιτήρια για τους Έλληνες φιλάθλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την Εθνική Ελλάδας στο EURO 2012, εξέδωσε σήμερα η ΕΠΟ.

Όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία, διαθέτει έναν (μικρό) αριθμό εισιτηρίων για τους τρεις αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για τη φάση των ομίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα διαθέσιμα εισιτήρια αφορούν στις αναμετρήσεις με την Πολωνία (8 Ιουνίου), την Τσεχία (12 Ιουνίου) και τη Ρωσία (16 Ιουνίου). Τα «μαγικά χαρτάκια» αφορούν και στους τρεις αγώνες, ανήκουν στην κατηγορία «2» και τιμώνται προς 140 (με Πολωνία) και 70 ευρώ (με Τσεχία και Ρωσία).
Η διάθεσή τους θα γίνεται κατά προτεραιότητα από τα γραφεία της ΕΠΟ, από τις 23 Μαΐου και έως την εξάντλησή τους.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν οι Έλληνες υπήκοοι, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως και τέσσερα εισιτήρια ανά αγώνα, προσκομίζοντας υποχρεωτικά το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό του και γνωστοποιώντας τα στοιχεία των κατόχων των επιπλέον εισιτηρίων που τυχόν αγοράζει.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης