Από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, θα διερευνηθεί η καταγγελία του αναπληρωτή προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, σχετικά με τις 70.000 ευρώ που του ζητήθηκαν από τον  πρόεδρο του Παναργειακού, Ιωσήφ Μαρτύρη, για να μπορέσουν οι «Αχαιοί» να κερδίσουν την αναμέτρηση, μεταξύ των δύο ομάδων, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Κωνσταντίνος Μακρής, παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό όργανο, για τις δηλώσεις τους, κατά της διαιτησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Να συγκροτηθεί επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τους Καραμελίδη Γεώργιο, μέλος του Δ.Σ., Τζανόπουλο Μιχαήλ, πρόεδρο της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, Κουρίδη Θεόδωρο, προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο., η οποία θα εξετάσει εντός πέντε ημερών, τις καταγγελίες των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Τρούλλη Ε., Παπουλή Φ. εναντίον του διαιτητή του χτεσινού αγώνα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Παναργειακός-Παναχαϊκή, Β. Χρήστου, με την αυτοπρόσωπη εξέταση όλων των εμπλεκομένων πλευρών και προσώπων. Η επιτροπή, αφού λάβει υπόψη το ισχύον νομικό καθεστώς, θα καταλήξει σε συγκεκριμένο πόρισμα, το οποίο θα υποβληθεί στη συνέχεια στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. για την επιβολή των προβλεπομένων ποινών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Να διαβιβαστεί από την Ε.Π.Ο. στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου για τις δικές του ενέργειες, η δημόσια καταγγελία του αν. προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Παναργειακός, Ιωσήφ Μερτύρη.

3. Να διαβιβαστεί η καταγγελία του κ. Κούγια και στην Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής για τις δικές της ενέργειες και την ενημέρωση της Ομοσπονδίας για το αποτέλεσμα.

4. Να παραπέμψει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. τους κ. Μακρή Κωνσταντίνο, Κούγια Αλέξη, πρόεδρο και αναπληρωτή πρόεδρο αντίστοιχα, της ΠΑΕ Παναχαϊκή, για τις κρίσεις τους για τη διαιτησία και το ελληνικό πρωτάθλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης