Έκκληση στον κόσμο του Εργοτέλη,  ώστε να δώσει βροντερό παρών στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα  της ομάδας με τον Άρη απηύθυνε ο πρόεδρος της των Ηρακλειωτών, Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» είπε συγκεκριμένα: «Έπειτα από αρκετό καιρό απευθύνομαι και πάλι σε όλους τους φιλάθλους της Κρήτης. Σε όλους εσάς που υποστηρίζετε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Εργοτέλη. Σε όλους εσάς που αναγνωρίζετε ότι σε τούτους τους δύσκολους καιρούς δημιουργούμε κάτι πραγματικά σημαντικό για τον αθλητισμό του τόπου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε περάσει τα μισά της σεζόν και η ομάδα μας βρίσκεται στην άκρως τιμητική πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Και στόχος μας είναι να διατηρηθούμε ψηλά μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι να τερματίσει ο Εργοτέλης στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του. Αυτός ο στόχος μας ενώνει όλους και μας κάνει μια γροθιά. Το ραντεβού είναι για την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιο. Για να ωθήσουμε όλοι μαζί τους παίκτες μας σε ακόμα μια νίκη. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την Κυριακή. Σας περιμένω όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης