ΕΣΑΚΕ: Αφιερωμένη στην καταπολέμηση του AIDS η 8η αγωνιστική της Α1

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 17:53
ΕΣΑΚΕ: Αφιερωμένη στην καταπολέμηση του AIDS η 8η αγωνιστική της Α1
Στην εκστρατεία πρόληψης κι αντιμετώπισης του AIDS θα είναι αφιερωμένη η 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αφιερωμένη στην διαρκή προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με την αντιμετώπιση του ιού του AIDS είναι η 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. βαδίζουν χέρι-χέρι στο φετινό πρωτάθλημα και με σύνθημα "Το Μπάσκετ στην Κοινωνία" επιδιώκουν να μεταδώσουν στους πολυάριθμους φιλάθλους του αθλήματος σημαντικά μηνύματα που υπερβαίνουν τα στενά πλαίσια του αθλητισμού.

Για τις ανάγκες της προσπάθειας αυτής, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Δευτέρα 3/12, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 19.00, ΕΤ-1) δημιουργήθηκαν ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων για την εκστρατεία πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS.

Σύμμαχοί μας είναι και οι αθλητές, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη να παρουσιάζει στο κοινό το μήνυμα της ημέρας, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Μία ημέρα νωρίτερα στο κλειστό της Γλυφάδας, στον αγώνα ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ (13:00, ΕΤ1), Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ θα στείλουν αντίστοιχο μήνυμα με τον αρχηγό των γηπεδούχων Λάζαρο Αγαδάκο να αποτελεί τον πρεσβευτή της προσπάθειας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 18:00