Χρηματικό πρόστιμο σε δύο ΚΑΕ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Πανιώνιος θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 1.400 ευρώ για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα απαλλάχθηκε ο Απόλλωνας Πατρών για τη μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου στον εντός έδρας αγώνα του με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

Για τον Πανιώνιο: «Επιβάλλεται στην Πανιώνιος ΚΑΕ για υβριστικό σύνθημα, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με το Περιστέρι της 21/10/2012».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Παναθηναϊκό: «Επιβάλλεται στην Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ: α) για υβριστικά συνθήματα, πρόστιμο 800,00 ευρώ, β) για ρίψεις αντικειμένων, πρόστιμο 2.200,00 ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό της 22/10/2012».

Για τον Απόλλωνα Πατρών: «Απαλλάσσεται η Απόλλων Πάτρας ΚΑΕ για μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ της 20/12/2012».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης