Το ενδιαφέρον της για τον Όλοφ Μέλμπεργκ αναμένεται να επισημοποιήσει τις επόμενες μέρες η Γαλατασαράι, σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «FotbollsExpressen.se», η «τσιμ μπομ» αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Σουηδό αμυντικό των Πειραιωτών, καθώς η απόκτησή του έχει περάσει σε πρώτο πλάνο, μετά το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Κρίστιαν Ζαπάτα της Ουντινέζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, άνθρωπος της τουρκικής ομάδας θα παρακολουθήσει διά ζώσης τη σημερινή αναμέτρηση της Σουηδίας με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον κεντρικό αμυντικό των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Πειραιά δεν θα έλεγε «όχι» σε μια καλή πρόταση για τον Μέλμπεργκ, καθώς, όπως επισημαίνεται, επιθυμεί να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του (2 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τόσο η «ερυθρόλευκη »ΠΑΕ όσο και ο ίδιος ο παίκτης, έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συνεχίσουν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης