Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Φερνάντο Σάντος στη σημερινή τελευταία προπόνηση της εθνικής μας ομάδας, ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τη Λετονία, για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο Γιώργος Σαμαράς έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα όλο το πρόγραμμα (περιελάμβανε και διπλό) και έτσι συμπεριελήφθη στην αποστολή για το αυριανό ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι ο «Sam» θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αφού οι Σωτήρης Νίνης και Παναγιώτης Κονέ διεκδικούν επί ίσοις όροις μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Εν αντιθέσει με τον Σαμαρά, οριστικά απών θα είναι οι τραυματίες, Νίκος Λυμπερόπουλος και Σάκης Πρίττας.

Όσον αφορά στο οικογενειακό διπλό, με τους «κίτρινους» έπαιξαν οι: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Κονέ, Κατσουράνης, Καφές, Νίνης, Μήτρογλου και ο μεταφραστής του Φερνάντο Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ενώ με τους «μπλε» έπαιξαν οι: Σηφάκης, Μαλεζάς, Α.Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο μέρος της προπόνησης παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης