Μπορεί εδώ και περίπου ένα μήνα να έχει αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη», μετά τη μετεγγραφή του στην Inter, εντούτοις ακόμη δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν στην Barcelona.

O Samuel Eto’ο, περί ου ο λόγος, με συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική τηλεόραση, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Pep Guardiola δεν του εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους επιθυμήσουμε την αποχώρησή του από την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίμενα να μου πουν το λόγο για τον οποίο ήθελαν να φύγω, όμως δεν μου είπαν τίποτα. Δεν πήρα ποτέ απάντηση και δεν περιμένω καμία απάντηση στο μέλλον, για μένα το θέμα έχει κλείσει» τόνισε αρχικά ο Καμερουνέζος στράικερ, και πρόσθεσε:

«Δεν θα ασκούσα ποτέ κριτική σε έναν προπονητή εάν άλλος παίκτης είναι καλύτερος από μένα. Όμως ο καθρέφτης για τον κάθε παίκτη είναι ο αγωνιστικός χώρος, και μέχρι να υπάρχει απόδειξη για το αντίθετο, άξιζα να παίζω κάθε Κυριακή».

Βέβαια, ο 28χρονος φορ έκανε αναφορά και για την Inter, τονίζοντας χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Zose Mourinho τον έπεισε να γίνει κάτοικος Μιλάνου: «Ο προπονητής με ήθελε εδώ και πολλά χρόνια. Μιλήσαμε δύο με τρεις φορές στο τηλέφωνο και ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση μετά από αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης