Ανάρπαστα έχουν γίνει τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής για την τελική φάση του EURO 2012, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

«Έχουμε πουλήσει το 95% των εισιτηρίων για τη διοργάνωση» ανέφερε ο αρμόδιος διευθυντής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μάρτιν Κάλεν, στους δημοσιογράφους στο Κίεβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα δώσουμε για πώληση επιπλέον 50.000 εισιτήρια, αφού δεν άσκησαν όλες οι εθνικές ομοσπονδίες το δικαίωμα διάθεσής τους» επισήμανε ο ίδιος, ενώ διευκρίνισε ότι αυτά τα «μαγικά χαρτάκια» αφορούν σε αγώνες που θα διεξαχθούν σε τρεις ουκρανικές πόλεις, το Κίεβο, το Ντόνετσκ και το Χάρκοβο.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, προειδοποίησε τις αρχές της Ουκρανίας ότι οι φίλαθλοι ενδέχεται να σαμποτάρουν τους αγώνες στην πρώην σοβιετική δημοκρατία, μέχρι τουλάχιστον να πέσουν οι τιμές των ξενοδοχείων, οι οποίες, όπως είπε, έχουν ανεβεί υπερβολικά από «ληστές και απατεώνες».

Η κυβέρνηση απάντησε με μια έρευνα σε βάθος κατά των μονοπωλιακών συμφερόντων διαφόρων ξενοδοχείων και υποσχέθηκε μια γρήγορη συμφωνία με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η τελική φάση του EURO 2012 θα διεξαχθεί το διάστημα 8 Ιουνίου-1 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης