Σε μία πρωτοποριακή κίνηση για να ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό των παικτών τους προχώρησαν οι διοικούντες την ομάδα ράγκμπι του Νότιγχαμ.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στους Έξετερ Τσιφς, για να μην αισθάνονται οι παίκτες τους… μοναξιές, τοποθέτησε στις εξέδρες 1.000 πλαστικές κούκλες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το συγκεκριμένο εγχείρημα ταλαιπώρησε αρκετά τους υπεύθυνους του γηπέδου, οι οποίοι τελείωσαν με το φούσκωμα και την τοποθέτηση των κούκλων, μόλις 15 λεπτά πριν το σφύριγμα του διαιτητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τους χίλιους άψυχους φίλους της η ομάδα του Νότιγχαμ σε αυτή την αναμέτρηση είχε τη συμπαράσταση ακόμη 305… πραγματικών.

«Καθόμασταν στις εξέδρες και σχεδόν δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. Είναι καλύτερα έτσι από το να παίζουμε με άδειες κερκίδες», τόνισε ο 57χρονος Ντέιβ Κλίφτον, ενώ ο 29χρονος Τζέισον Ράιτ συμπλήρωσε: «Είναι κάτι το διαφορετικό, προκειμένου να βοηθηθεί η ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σε αγώνα ράγκμπι και η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο κακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης