Από εκεί που παρέμεινε για αρκετούς μήνες χωρίς ομάδα είδε την καριέρα του να παίρνει και πάλι την… ανιούσα οδό, με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα τα ευχάριστα για τον Στεφάνο Κοτσόλη, περί ου ο λόγος, δεν σταματούν εκεί, αφού κλήθηκε και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα το προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, να υπερασπιστεί την εστία της στο προσεχές παιχνίδι με την Μάλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος με δηλώσεις του στη σημερινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, χαρακτήρισε ευλογία αυτά που συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική του καριέρα τον τελευταίο καιρό.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός, όμως θεωρώ ότι αυτό που μου συμβαίνει το τελευταίο διάστημα είναι ευλογία. Κατάφερα να βρεθώ και πάλι σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι από τη στιγμή που ανήκω στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μπορώ να ανταπεξέλθω και στην εθνική ομάδα» είπε αρχικά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο έμπειρος γκολκίπερ και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι δουλειά μου να είμαι έτοιμος. Είχα την τύχη να αγωνιστώ στο τελευταίο ματς των πλέι-οφ και να έχω ένα παιχνίδι στα πόδια μου. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να είμαι έτοιμος. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέδια, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο τον δυνατό καλύτερος στις υποχρεώσεις μου με την εθνική και εύχομαι να μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω και στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την αναμέτρηση με τη Μάλτα, ο Κοτσόλης είπε: «Είναι το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η “ψαλίδα” μεταξύ μικρών και μεγάλων έχει κλείσει. Η ανάγκη για τη νίκη είναι επιτακτική», υπογράμμισε.

Δηλώσεις έκανε και ο πρωτοεμφανιζόμενος στην εθνική, Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην εθνική. Οι διεθνείς είναι όλοι πολύ καλά παιδιά, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ για την κλήση τον Φερνάντο Σάντος, τον οποίο ξέρω από τότε που ήταν στον ΠΑΟΚ. Εναντίον της Μάλτας θέλουμε μόνο νίκη, για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο»,δήλωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης