«Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 16:22
«Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας»

Για τον νοκ-άουτ αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο τεχνικός της «Ένωσης», Νίκος Κωστένογλου, τονίζοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προβάδισμα για την πρόκριση, λόγω έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «ΕΡΤ-3 102 FM» ο Κωστένογλου:

Για το που έγκειται η δυσκολία για την ΑΕΚ: «Είναι συνδυασμός και των δύο ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα. Παίζουμε στην Τούμπα, όπου οι οπαδοί είναι κοντά στην ομάδα και την παροτρύνουν σε κάθε παιχνίδι. Είναι νωρίς να πούμε κάτι ωστόσο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι και στις δύο ομάδες αγωνίζονται νεαροί Έλληνες παίκτες:
«Είναι μεγάλο το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα μας, αν δεν έρθει λύση σε αυτό το πρόβλημα, στο μέλλον μεγαλώσει. Πρέπει να προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες. Είμαι πολύ σύμφωνος με τις κινήσεις του Ζαγοράκη είναι πολύ θετικό να ανεβούν».

Για τον περσινό αγώνα όπου πέρασε η ΑΕΚ: «Πέρσι δίκαια πέρασε η ΑΕΚ και πήρε το κύπελλο, ο ΠΑΟΚ επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάποια επιτυχία θέλει την νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη».

Για το αν υπάρχει προβάδισμα για κάποια από τις δύο ομάδες: «Όταν παίζεις στην Τούμπα υπάρχει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω της έδρας, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 16:34