Μπορεί η θερινή μεταγραφική περίοδος να αργεί ακόμη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ψάχνοντας ποδοσφαιριστές σε θέσεις όπου η ομάδα πονάει.

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις δύο Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος γίνεται για τους Κώστα Κατσουράνη και Γιούρκα Σεϊταρίδη, των οποίων ο «επαναπατρισμός» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο μέσος της Μπενφίκα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες των «αετών της Λισσαβόνας» ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό να… καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να ντυθεί στα «πράσινα» ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το «φλερτ» του «τριφυλλιού» με τον διεθνή κεντρικό χαφ δεν είναι τωρινό, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε πρόταση από την ομάδα του Τεν Κάτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη πλευρά των «πράσινων», ωστόσο αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Βέβαια, για να κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός τον Κατσουράνη, θα πρέπει να… ξηλωθεί, αφού δεν μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και να φύγει.

Και αυτό, γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Λισσαβόνας που αναφέρει ότι «σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει χρήση οποιουδήποτε νομικού παραθύρου, που άπτεται του ποδοσφαιρικού δικαίου, είναι υποχρεωμένος να πληρώσει πρόστιμο 9 εκατομμύρια ευρώ».

Πιο εύκολη η περίπτωση του Σεϊταρίδη

Πιο εύκολη, ωστόσο, δείχνει η περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος φέρεται να είναι “υπ’ ατμόν” από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Σεϊταρίδης δεν υπολογίζεται,  εν όψει της νέας σεζόν, από τους «ροχιμπλάνκος» και έτσι ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει την περίπτωση του Έλληνα διεθνούς μπακ, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Παιανίας.

Θετικός, πάντως, στο ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τα «πράσινα» είναι και ο Σεϊταρίδης, και μάλιστα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο το γεγονός ότι, μετά την γνωστοποίηση πως δεν υπολογίζεται από την Ατλέτικο, έβαλε στο προφίλ του στο facebook τον τίτλο: «Επιστρέφω…».

Στα αγωνιστικά, ο Λουκάς Βύντρα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και της 29ης με τον ΠανσερραΪκό, αφού συμπλήρωσε επτά κίτρινές. Από εκεί και πέρα, δεν προπονήθηκαν οι Βαβζίνιακ και Σπυρόπουλος, που ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λεοντίου, Μάντζιος, Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο Ζίλβα και Καραγκούνης και θεραπεία έκανε ο Μάτος.

(Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαρτίου: 10:58)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης