Εκεί που η ΑΕΚ φαίνονταν να έχει πάρει το δρόμο της και οι εντάσεις στα αποδυτήρια είχαν σταματήσει, ο Ράφικ Τζιμπούρ ήρθε να… ταράξει τα νερά με δηλώσεις του στη Real News. Ο Γαλλοαλγερινός δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι είναι εκπαιδευτής. Θέλει να δουλεύει με έτοιμους παίκτες και όχι με νέους», ενώ σε ερώτηση για το αν ο ίδιος μένει στάσιμος στην ΑΕΚ απάντησε «Ναι».

Συνεχίζοντας, ο «τρομοκράτης», τόνισε: «Ο Μπάγεβιτς έχει τη δική του φιλοσοφία και ο Τζιμπούρ τη δική του. Εκείνος έχει μεγαλώσει στην Γιουγκοσλαβία και ζήσει στην Ελλάδα, δουλεύει σύμφωνα με τις δικές του παραστάσεις. Εγώ πάλι έχω τις δικές μου, τη φιλοσοφία του δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι συνέβη προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Γιατί με έφθειρε πολύ, ήταν μεγάλη ζημιά και λύπη για εμένα να μην παίζω ποδόσφαιρο. Χαίρομαι με την μπάλα στα πόδια και καταλαβαίνεις πως ένιωθα τόσους μήνες. Ειλικρινά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε και έμεινα εκτός ομάδας. Είναι διαφορετικό να σε πιστεύουν διοίκηση και προπονητής και άλλο πράγμα να σε θέλει μόνο η μια πλευρά ή καμία από τις δυο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης