Προς «ναυάγιο» οδεύει η μετεγγραφή του Αλεξάντερ Χλεμπ στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Λευκορώσου, ο οποίος μάλιστα άφησε αιχμές εναντίον των «ερυθρόλευκων».

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου άσου παράλληλα, τόνισε ότι το πρόβλημα στην τελεσφόρηση της μετακίνησης του πελάτη του στους Πειραιώτες έγκειται στο θέμα της συμμετοχής του στο Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα δεν έχουμε υπογράψει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το θέλουν πολύ αλλά το πιθανότερο είναι να ναυαγήσει η περίπτωση αυτή. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να δηλώσει τον Χλεμπ στο Europa League και ο Σάσα ήθελε πολύ να παίξει στην Ευρώπη.

Δεν θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι τόσο σημαντικός σύλλογος όσο θεωρούν οι άνθρωποι του. Συμφωνήσαμε να πετάξουμε στην Αθήνα και να επιστρέψουμε.

Τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε μετά. Πάντως όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το θέμα δεν πρόκειται να κλείσει ως τις 10 Φλεβάρη» τόνισε αρχικά ο μάνατζερ του Χλεμπ, Νικολάι Σπιλέφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξετάσεις του Χλεμπ ήταν καθαρές και ο παίκτης επέστρεψει στη Γερμανία και περιμένει, με τον μάνατζέρ του να τονίζει πως απέρριψε την προσφορά που έκανε η Στουτγκάρδη.

«Ο Χλεμπ είναι στην Γερμανία, αφού υποβλήθηκε για πέντε ώρες σε ιατρικές εξετάσεις στην Ελλάδα, στις οποίες δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα. Προτιμήσαμε την λύση του Ολυμπιακού, αφήσαμε την Στουτγκάρδη.

Είχαμε συγκεκριμένη πρόταση με οψιόν ανανέωσης, όμως ο Χλεμπ προτίμησε τον Ολυμπιακό. Όλα έγιναν γρήγορα. Δεν νομίζω να γίνει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό» επισήμανε ο μάνατζέρ του Χλεμπ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν θα μείνει χωρίς ομάδα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης