Ο Νταβίντ Λουίζ μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπενφίκα και τόνισε ότι έχει τους Πορτογάλους στην καρδιά του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα τεθεί αντιμέτωπος με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του, με τους οποίους κατέκτησε το πορτογαλικό πρωτάθλημα το 2010.

«Αντιμετωπίζω την πρώην ομάδα μου. Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα που τρέφω για τη Μπενφίκα. Αυτή η ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μου. Αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας, όλα ξεχνιούνται και όλοι προσπαθούν για τη νίκη. Σίγουρα, όμως, το παιχνίδι αυτό θα είναι ιδιαίτερο για μένα. Θα είναι πολύ παράξενο», είπε ο αμυντικός της Τσέλσι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι αλήθεια πως χάσαμε όσους τίτλους κυνηγούσαμε. Αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε αυτά που δεν πετύχαμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μια σπουδαία και ιστορική ομάδα. Στη Μπενφίκα αρέσει πολύ το παιχνίδι κατοχής, με πιεστικό πρέσινγκ και επιθετικούς προσανατολισμούς. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού των Πορτογάλων είναι φανταστική. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης