Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Euroleague με δηλώσεις του ο τεχνικός της Τσιμπόνα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

«Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από όλες στην Ευρώπη και δεν έχει σημασία που έχασε στον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα. Με την προσθήκη του Κλέιζα απέκτησαν περισσότερη ποιότητα, με έναν παίκτη που έχει δύναμη και ενέργεια, συνεπώς πλέον είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Πιστεύω πως είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, αλλά και για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας» τόνισε αρχικά ο κόουτς της Τσιμπόνα και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην έδρα τους είναι αήττητοι κι εκεί έχουν χάσει σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αντικειμενικά θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε εκεί, για να πετάξουμε λευκή πετσέτα. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Πλην της δεδομένης απουσίας του Μαρίν Ρόζιτς, στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψει για την Τσιμπόνα και ο Βέντραν Βούκουσιτς.

Ο 28χρονος φόργουορντ αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στη μέση και παρέμεινε στο Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aντίθετα, στην αγωνιστική δράση και στην Ευρωλίγκα, μετά τον αγώνα με την Μπόσνα επιστρέφει ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς, ο οποίος θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του, στο ΣΕΦ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης