Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα ξεπεράσει τον σκόπελο της Νταντί Γιουνάιτεντ και θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σεμπάστιαν Σάχα.

«Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους μας, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Είμαστε ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Θα ήταν καταστροφή να αποκλειστούμε» τόνισε αρχικά στη «DailyRecord.co.uk» ο Αργεντινός πορτιέρο της «Ένωσης» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ότι έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας είναι θετικό, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά στη Σκωτία. Έχω παίξει σε πολλές χώρες και έχω ακούσει εντυπωσιακά πράγματα για την ατμόσφαιρα στα σκωτσέζικα γήπεδα. Θα απολαύσω τις αναμετρήσεις με τη Νταντί, αρκεί να μελετήσουμε καλά τα προηγούμενα παιχνίδια της και να είμαστε προετοιμασμένοι», ήταν τα λόγια του 31χρονου Αργεντινού.

Καταλήγοντας ο Σάχα εξήρε τους Σκόκο, Μπλάνκο και Λεονάρντο: «Έχουμε καλούς παίκτες από τη Νότιο Αμερική και ξέρουμε να κρατάμε σωστά τη μπάλα. Αυτό θα είναι το κλειδί της πρόκρισης. Σκοπεύουμε να κυριαρχήσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης