Σε δάκρυα ξέσπασε ο Μαρουάν Φελαϊνί, όταν ο Ντέιβιντ Μόγες του αποκάλυψε την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε ότι την πρώτη του σεζόν, είχε… στοχοποιηθεί για ό,τι πήγαινε στραβά.

«Όταν έφυγε, είχα στενοχωρηθεί. Είχα ακούσει ότι μπορεί να φύγει μετά την ήττα από την Έβερτον, αλλά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια ή όχι. Ήρθε την επόμενη μέρα στην προπόνηση και τον είδα με κοστούμι αντί για φόρμα και κατάλαβα ότι είχε έρθει το τέλος» αποκάλυψε ο Βέλγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν περίεργο. Μόλις έφαγα, με κάλεσε στο γραφείο του και μου ανακοίνωσε τα νέα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έκλαψα και αυτό είναι λογικό. Είμαι άνθρωπος και δούλεψα μαζί του για έξι χρόνια. Δεν ήταν δεύτερος πατέρας, αλλά σχεδόν. Με βοήθησε πολύ» πρόσθεσε.

Όσο για το χρόνο προσαρμογής που χρειάστηκε στο «Ολντ Τράφορντ» εξήγησε: «Την πρώτη μου σεζόν στο Μάντσεστερ η ομάδα δεν έπαιζε καλά και ήμουν ο αποδιοπομπαίος τράγος. Για όλα έφταιγε ο Φελαϊνί. Αν δώσεις σημασία σε όλη αυτήν την κριτική, πνίγεσαι. Με κατέστρεψε σε πολλούς τομείς όλο αυτό».

Αναφορικά με την άφιξη του φαν Χαάλ, σημείωσε: «Ήξερα ότι θα είναι δύσκολα, όταν ο φαν Χαάλ ήρθε, γιατί ήμουν ο στόχος την περυσινή σεζόν. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν είχα τίποτα να χάσω. Μίλησα μαζί του μόλις γύρισα από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μου είπε ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη θέση μου και πως είναι στο χέρι μου να αποδείξω τι αξίζω. Μετά από μερικές προπονήσεις, ένιωσα ότι τα πράγματα πάνε καλά. Με δοκίμασε. Με έβαζε απέναντι σε παίκτες που θα μπορούσαν να με εκθέσουν. Μικρόσωμους κυρίως. Με παρακολουθούσε στενά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: gazzetta.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης