Άπαντες στον Παναθηναϊκό «ζουν και αναπνέουν» για τον κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα καταλάβει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας για την αναμέτρηση με την «Ένωση» παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι από τους παίκτες του εξαρτάται η πρωτιά στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα πράγματα αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι είναι μάλλον περισσότερο υπέρ μας. Εξαρτώμεθα από τους ίδιους μας τους εαυτούς, έχουμε ακόμα έναν αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι κερδίζοντας παραμένουμε πρώτοι χωρίς να υπολογίζουμε ή να έχουμε ανάγκη τους τέσσερις βαθμούς, τους οποίους έχουμε πάρει σαν προίκα από την κανονική περίοδο. Ο τελευταίος αυτός αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, ελπίζω με μεγάλη παρουσία φιλάθλων μας. Οπωσδήποτε η ομάδα αντιμετωπίζει την κούραση των ποδοσφαιριστών, τραυματισμούς και τιμωρίες. Υπάρχουν περιορισμοί στο ρόστερ, αλλά θα έλεγα ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι αποφασιστικής σημασίας, είναι ούτως ή άλλως ο καταληκτικός αγώνας της σεζόν και ελπίζω να είναι νικηφόρος ώστε να μπορέσει να μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League» ήταν τα λόγια του Φερέιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης