Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στην «A’ Bola», αποκάλυψε ότι οι «πράσινοι» του έχουν διαμηνύσει -προφορικά- την επιθυμία τους να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

«Ναι! Μπορώ να το πω πως υπάρχει (το ότι έχει πρόταση για ανανέωση). Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που θα έπρεπε να διευθετηθούν. Βλέπετε στο σύλλογο υπάρχουν καταστάσεις που παραμένουν αδιευκρίνιστες, όπως για παράδειγμα το ότι δεν υπάρχει πρόεδρος από το Νοέμβριο του 2010 και τεχνικός διευθυντής από τότε που έφυγε ο Κάρλος Φρέιτας», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί κάποιες εγγυήσεις αναφορικά με τη βασική λειτουργία της ομάδας, ώστε να πει το «ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 64χρονος προπονητής βέβαια, μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσει το «τριφύλλι», καθώς και για την διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στην «πράσινη» ΠΑΕ.

«Ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Το τι θα απαντήσω θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Όσον αφορά εμένα, θα εξαρτηθεί από αυτό που αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω και αν γίνεται να υπάρχει το κίνητρο για να παλέψουμε, κάτι που στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο», επισήμανε ο Φερέιρα.

Τέλος όσον αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος ο 64χρονος τεχνικός εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος: Ακόμα απομένουν αρκετά παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας μία σειρά αγώνων με δυνατούς αντιπάλους. Βέβαια η αλήθεια είναι πως και ο Ολυμπιακός έχει να κάνει ότι κι εμείς. Οπότε το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι το να συνεχίσουμε να νικάμε. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς στην κορυφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης