Κάλεσμα στους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση στα προβλήματα της ομάδας απηύθυνε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

«Θεωρώ ότι ο σύλλογος τον τελευταίο χρόνο έχασε περισσότερα από αυτά που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και, ως επαγγελματίας και έχοντας δουλέψει μεγάλο διάστημα στην ομάδα αυτή που αγαπώ, θα ήθελα να πω στους ιδιοκτήτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μπει σε έναν σωστό δρόμο ο σύλλογος. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σοβαρή και εντατική δουλειά υπέρ της ομάδας, σεβόμενοι τον σύλλογο και την ιστορία του» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Φερέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Και πετύχαμε γκολ και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα δυο τέρματα. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τα πρώτα 20 λεπτά πολύ καλά, μετά το παιχνίδι μείωσε την ποιότητά του και έπειτα διεκόπη για άλλη μια φορά. Για ακόμη μία φορά οι φίλαθλοι έπαιξαν ρόλο.

Από τη στιγμή της διακοπής και μετά, δεν υπήρξε ποιότητα ούτε από τη μια ούτε από την άλλη ομάδα και δεν είναι εύκολο να παραμένουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες, όταν στις κερκίδες πέφτουν βεγγαλικά και κροτίδες. Ουσιαστικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μετά. Κερδίσαμε δίκαια, σε αρκετές περιπτώσεις είχαμε αφλογιστία, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Και αυτό πολλές φορές μπορεί να γίνει επικίνδυνο, γιατί, όταν δεν βάζεις γκολ στις ευκαιρίες σου, μπορεί να το κάνει ο αντίπαλος».

Καταλήγοντας ο Φερέιρα δήλωσε: «Αλλάξαμε μια αρνητική κατάσταση και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή τη νίκη που πέτυχαν. Αν κάποιος έβλεπε τον αγώνα που έπαιξε σήμερα η ομάδα –παρ’ όλα όσα συνέβησαν στον σύλλογο τις τελευταίες εβδομάδες- δεν θα φανταζόταν ότι δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα προβλήματα και, ενώ πριν από τρεις αγώνες ήταν πρώτη η ομάδα, τώρα βρίσκεται πίσω από τον πρώτο. Υπάρχει αυτή τη στιγμή η διαφορά, αλλά, βλέποντας τη σημερινή απόδοση της ομάδας, κανένας δεν θα μπορούσε να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν μερικές εβδομάδες πριν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης