Τους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι παρέμεινε στους «πράσινους», γιατί αγάπησε την ομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να φτιάξει τον δικό του Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο 64χρονος προπονητής αποκάλυψε τα πλάνα που έχει για το μέλλον της ομάδας, ενώ, μεταξύ άλλων, ζήτησε και τη στήριξη των οπαδών «για να έχουμε επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φερέιρα στο «Βήμα της Κυριακής»:

Τι ήταν αυτό που σας κράτησε εν τέλει στον Παναθηναϊκό;

«Την περασμένη σεζόν ανέλαβα μια ομάδα στα μέσα του πρωταθλήματος, δίχως να έχω κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία και την επιλογή των παικτών. Δεν ήταν δική μου ομάδα, αλλά προσπάθησα να τη διαχειριστώ σωστά και να βελτιώσω κάποια πράγματα. Πλέον θέλω να χτίσω τον δικό μου Παναθηναϊκό. Παρέμεινα στον Παναθηναϊκό, γιατί δέθηκα και αγάπησα τον σύλλογο. Επίσης, μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις και θεωρώ ότι η αναδόμηση της ομάδας είναι μια τεράστια πρόκληση για εμένα. Στόχος μου είναι πάντα οι νίκες και θέλω να βγω νικητής και από αυτή τη δύσκολη αποστολή που έχω αναλάβει».

Ποια θα είναι η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους ότι είναι αναγκαίο να διαφοροποιήσουμε το προφίλ των ποδοσφαιριστών και του κλαμπ. Θέλουμε καλούς νεαρούς παίκτες με πλούσιο ταλέντο και φιλοδοξίες, οι οποίοι θα μπορέσουν άμεσα να προσφέρουν στον σύλλογο σε αγωνιστικό επίπεδο και μεταγενέστερα οικονομικά. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο την Ελλάδα, πρέπει να βρούμε αυτές τις ευκαιρίες, προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό».

Με δεδομένο ότι επίκεινται σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους φίλους του Παναθηναϊκού;

«Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση αυτή την περίοδο στον σύλλογο και στην Ελλάδα γενικότερα. Ωστόσο, με την αγάπη, την αφοσίωση και την υποστήριξή τους, την ερχόμενη σεζόν θα δώσουμε μαζί μια μεγάλη μάχη, για να έχουμε επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Ελπίζω να συνεχίσω να αξίζω την υποστήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού όπως τη βίωσα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης