Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού παρευρέθη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης και παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Βασίλη Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην σύντομη ομιλία του, ο προπονητής των «πράσινων» ανέφερε: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και έκπληξη που είμαι εδώ. Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι. Παρότι τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά για την ομάδα, όπως είχατε συνηθίσει, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα με την ιστορία της και την κουλτούρα της μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεπεράσει τα προβλήματα. Δεν φτάνει να παλεύει ο καθένας μόνος του, πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μόνο τότε ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του».

Ο Γιόσου Σαριέγκι κλήθηκε να παραλάβει και αυτός την αναμνηστική του πλακέτα, μιλώντας μάλιστα στα… Ελληνικά: «Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω καλά Ελληνικά και δεν θα πω πολλά, γιατί δεν ξέρω ακριβώς τις λέξεις. Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε, καλό σας βράδυ».

Επίσης δόθηκαν πλακέτες στον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Φωκά, ο οποίος σχολίασε: «Για να καταλάβετε πόσο παλιός φίλαθλος του Παναθηναϊκού είμαι, θα σας πω ότι έγινα Παναθηναϊκός την εποχή που ήταν τερματοφύλακας ο Μαθιός και από τη στιγμή που έκανα καριέρα στο εξωτερικό ερχόμουν για μια μέρα για να δω τον Παναθηναϊκό και έφευγα. Το αίμα μου είναι πράσινο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης