Λίγα 24ωρα πριν ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο Άλεξ Φέργκιουσον φρόντισε να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γράφοντας στη στήλη που έχει στο επίσημο περιοδικό των «μπέμπηδων».

«Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε εναγωνίως τις μεταγραφές που θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Εάν πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στον Τύπο, θα έπρεπε τώρα να είχαμε το μεγαλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη, για να μην αναφέρω το γεγονός πως θα είχαμε ήδη χρεοκοπήσει!» ήταν τα λόγια του 70χρονου προπονητή, για να προσθέσει: «Είναι μια πολύ καλή σεζόν για να μας συνδέσουν οι δημοσιογράφοι με πληθώρα ποδοσφαιριστών, μερικοί από τους οποίους είναι ομολογουμένως πολύ καλοί, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Φέργκιουσον διευκρίνισε πως ναι μεν τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, αλλά ο ίδιος δεν σκοπεύει να κάνει σοβαρές μετεγγραφικές κινήσεις: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ, γιατί δεν ξέρεις ποιος μπορεί να μείνει ελεύθερος, αλλά, μιλώντας γενικά, δεν ψάχνω για σοβαρές “μετεγγραφικές μπίζνες” τον Ιανουάριο. Δεν το χρειάζομαι, καθώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήδη έχω. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω προπονήσει στο “Ολντ Τράφορντ”. Φυσικά, όπως πάντα, θα ψάξουμε για νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν ταλέντο και περιθώρια βελτίωσης».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης