«Άψογη» χαρακτήρισε τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μίλαν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής των «κόκκινων διάβολων» συμπλήρωσε πως στους «8» δεν έχει πρόβλημα για το ποια ομάδα θα μπει στον δρόμο της Γιουνάιτεντ.

«Με την ομάδα που έχουμε, δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στην επόμενη φάση. Ας έρθει οποιοσδήποτε αντίπαλος. Όταν παίζουμε σε αυτό τον ρυθμό, είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μας αντιμετωπίσει. Η εμφάνισή μας ήταν πραγματικά άψογη. Τα πάντα κρίθηκαν με το δεύτερο γκολ που πετύχαμε νωρίς στην επανάληψη. Στη συνέχεια παίξαμε εξαιρετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γουέιν (Ρούνεϊ) ήταν και πάλι εξαιρετικός. Συνεχίζει να βελτιώνεται και χαίρομαι που έφτασε τα 30 γκολ στη σεζόν. Είναι πρόκληση να φτάσει τα 42 τέρματα που πέτυχε ο Ρονάλντο πριν από δύο χρόνια».

Με τη σειρά του, ο Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ πρόσθεσε: «Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό, γιατί μετά έπρεπε η Μίλαν να πετύχει τρία γκολ στο ”Ολντ Τράφορντ” κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνα και επικίνδυνοι στην επίθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης