Την ικανοποίησή του για το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή εξέφρασε με δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο νεοαποκτηθείς πορτιέρο του «Γηραιού», Ντάνι Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είχε ευεργετικό χαρακτήρα η έλευση του Γιόζεφ Μπουμπένκο στην τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων», ενώ, μιλώντας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στη φάση του Βιεϊρίνια, όπου ο άσος του «δικέφαλου» του Βορρά ζήτησε πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν σωστό και δίκαιο το αποτέλεσμα. Όταν ο τερματοφύλακας δέχεται γκολ, κοιτάει να κάνει ό,τι το καλύτερο και ποτέ δεν χαίρεσαι, όταν δέχεσαι γκολ. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, δίνω τα πάντα και σκέφτομαι μόνο πως θα κερδίσει η ομάδα. Ο Μπουμπένκο ήρθε κι έχει βοηθήσει πολύ, έχει ένα καλό πλάνο. Είμαστε καλά στην ομάδα, βλέπουμε μπροστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι με ηρεμία.

Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλει βαθμούς η ομάδα. Χαίρομαι που με αγκάλιασε ο κόσμος και γουστάρω, όταν ακούω τον κόσμο του Ηρακλή να τραγουδάει», τόνισε αρχικά στον αθλητικό Metropolis ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και κατέληξε, μιλώντας για τη φάση με το Βιεϊρίνια:

«Δεν ήταν τίποτα, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και σωστά δεν έδωσε τίποτα. Έκανε θέατρο ο Βιεϊρίνια, δεν του είπα τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φάσεις από το ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης