Τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποθέσεις Βιεϊρίνια και Λούκας και κυρίως η αναβλητικότητα της Βόλφσμπουργκ, αλλά και οι απαιτήσεις της Καρπάτι, φέρνουν δυναμικά σε πρώτο πλάνο τον Ντάνκο Λάζοβιτς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Ο 29χρονος Σέρβος περιφερειακός επιθετικός είναι στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του «δικέφαλου του Βορρά», αλλά, για να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για το «βαρύ» συμβόλαιό του, αφού εισπράττει 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ, για να μπορέσει να κάνει το «deal», θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου θα το πληρώσει η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Φυσικά, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα πάντα θα είναι ανοιχτά.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά την πενθήμερη άδεια, με τον Γιώργο Δώνη να έχει αρκετά προβλήματα, καθώς για το ματς με τον Πανθρακικό δεν υπολογίζει τους Χακόμπο, Έτο, Κωνσταντινίδη και Γκαρσία, που είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αθανασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με τον γυμναστή και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς. Μάλλον, ο διεθνής μέσος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα στις 10 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης