Την ήττα με 2-0 σκορ γνώρισε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν στο τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο παιχνίδι του με την Μπνέι Γιεχούντα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το σκορ άνοιξε για την ολλανδική ομάδα στο 28’ ο Τοϊβόνεν, ενώ στο 63’ ο Στρούτμαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η PSV σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι με τους Μέρτενς (32’), Λενς (45’+). Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 8.000 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ευάλωτος στα μετόπισθεν, απείλησε με τους Λίνο και Σαλπιγγίδη, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Κίτρινες: Ετο, Φαν Μπόμελ, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Κρέσιτς), Κουμάλο (85’ Ιντζίδης), Κατσικάς (67’ Μαλεζάς), Λίνο (67’ Σταφυλίδης), Έτο (74’ Αποστολόπουλος), Γκαρσία (67’ Παναγιωτούδης), Λάζαρ (60’ Κάτσε), Ρομπέρ (74’ Πέλκας), Γεωργιάδης (80’ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (80’ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (60’ Σαλπιγγίδης).

Αϊντχόφεν:
Τίτον, Μπούμα, Φίλιο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46’ Βαϊνάλντουμ), Νάρσινγκ (46’ Ριτσμάιερ).

Το πρώτο γκολ της Αϊντχόφεν

Το δεύτερο γκολ της Αϊντχόφεν

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης