Ο Μπρούνο Φορναρόλι πέτυχε την Πέμπτη τα πρώτα του γκολ με τον Παναθηναϊκό στον νικηφόρο (4-0) αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική και πλέον όπως, χαρακτηριστικά είπε, προσδοκά, να πετύχει ακόμη περισσότερα στους προσεχείς αγώνες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ουρουγουανός στράικερ:

Για τα γκολ που σημείωσε: «Αναμφισβήτητα είμαι πολύ χαρούμενος, διότι σήμερα σημείωσα τα δύο πρώτα γκολ μου. Ελπίζω ότι από εδώ και στο εξής, θα έρθουν πολλά περισσότερα. Όταν ένας επιθετικός, δεν σκοράρει, είναι σαν να βρίσκεται σε ένα ανηφορικό μονοπάτι. Πάντοτε δούλευα και βλέπω πλέον τους καρπούς των προσπαθειών μου να εμφανίζονται. Ήταν σημαντικά τα γκολ μου, έσπασαν τον πάγο και συνεχίζω με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μου».

Για το τι σήμαινε ο πανηγυρισμός του στο δεύτερο γκολ:
«Όπως λέμε στην Ουρουγουάη, έσπασε η γκίνια και επειδή ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα, θεώρησα καλό να πάω προς το μέρος του. Η κακή περίοδος τελείωσε και συνεχίζω θετικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Σκοπός μας είναι να βαδίσουμε την Κυριακή στο δρόμο που μπήκαμε σήμερα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα συνδυαστεί με νίκη μας. Αυτή είναι η δουλειά μας, να νικάμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας: «Όχι, ο στόχος μας είναι ο αγώνας της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος, θα σκεφτούμε την Τότεναμ. Αγωνιζόμαστε για όλα, τα θέλουμε όλα, έστω και αν ξέρουμε ότι δεν βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Διαβάστε επίσης:

Πρόκριση για τον ΠΑΟ με κέρδη τους Φορναρόλι και Σο,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 20:52

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης