Στην ήττα από τον Ατρόμητο και στα παιχνίδια με Μάλμε και ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τον αγώνα στην κάμερα της Nova. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως άπαντες είναι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι και ότι το μυαλό των Πειραιωτών ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, για τις πρώτες του εμφανίσεις και την ήττα ο Κώστας Φορτούνης είπε: «Είμαι ευχαριστημένος για τις πρώτες μου δύο συμμετοχές. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, φταίμε όλοι και φυσικά κι εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια παιδιά έχουν έρθει φέτος και παίζουν για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παίζουμε το ίδιο σοβαρά και στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και μετά ακολουθεί ένας τελικός με τον ΠΑΟΚ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Βλέπουμε πολλές ομάδες να είναι ανεβασμένες, αλλά εμείς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουμε όπου κι αν πάμε. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε, ήταν το μυαλό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, κοιτάμε μπροστά που έχουμε δύο κρίσιμα ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης