Για την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Κολοσσού Ρόδου μίλησε την Τρίτη σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Φραγκιάς, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να απομακρύνει τους «θαλασσί» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την μέχρι τώρα πορεία του Κολοσσού: «Γενικώς τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς υπάρχει μια απογοήτευση στον κόσμο. Πλέον τώρα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, γιατί είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν πολύ πιο ψηλά. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος με τον γεγονός πως η ομάδα πέρυσι δεν έπαιξε Ευρώπη. Δεύτερον φέτος δεν είμαστε τόσο καλοί και τα οικονομικά όλων είναι λίγο χειρότερα σε σχέση με πέρυσι. Θέλουμε να μαζέψουμε τον κόσμο και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Κανένας σύλλογος αγωνιστικά δεν είναι όπως πέρυσι και εμείς έχουμε μεγάλα προβλήματα κάτω από το καλάθι».

Για την υπόθεση του Δημήτρη Τσαλδάρη:
«Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη τουλάχιστον επίσημη. Αυτό που ξέρω είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Τσαλδάρη».

Για τον στόχο του συλλόγου της Ρόδου αυτή την στιγμή: «Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια και δεν ξέρω τι μπορούμε να πάρουμε από αυτά. Τα πάντα ανατρέπονται οι ισορροπίες είναι λεπτές και όλα μπορούν να συμβούν. Όταν πας στο γήπεδο δεν μπορείς να πεις πως πας για να χάσεις. Ένα καλό αποτέλεσμα θα δώσει άλλη ψυχολογία στα παιδία που την έχουν ανάγκη».

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στις τάξεις της ομάδας: «Η ομάδα ήταν άτυχη στην αρχή, είχε μερικούς τραυματισμούς, είχαμε μερικά άτυχα αποτελέσματα και τα… βάψαμε μαύρα πιο γρήγορα απ’ ότι έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης