Στην αγωνιστική απραξία των παικτών του απέδωσε ο τεχνικός του Κολοσσου Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς την κακή εμφάνιση και την ήττα με 100-57 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Εμείς φύγαμε απ’ τη Ρόδο χθες. Ήταν ωραία ημέρα, ηλιόλουστη και μείναμε… εκεί. Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ούτε για προπόνηση δεν κάναμε. Μας επηρέασε η απραξία. Αν θυμάμαι καλά αγωνιστήκαμε τελευταία φορά στις 24/3. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια φιλικών στη Ρόδο. Το ευχαριστήθηκε μόνο ο Παναθηναϊκός. Η τρίτη θέση είναι η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας. Πετύχαμε περισσότερα απ’ ό,τι περιμέναμε, πρέπει να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγει ο καιρός, υπάρχει ο τουρισμός, δεν είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4. Θα κάνουμε Πάσχα στο παρκέ. Με τις ημερομηνίες των πλέι οφ στις 18/4, 20/4 και 22/4 αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο ΝΒΑ. Είναι ιστορική ημέρα για εμάς η κατάληψη της 3ης θέσης. Είναι ταβάνι για εμάς. Φαντάζει πολύ δύσκολο να χτυπήσουμε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό. Είναι στην ευχέρεια της διοίκησης να δει αν μπορεί η ομάδα να συμμετάσχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μας συγχαίρουν για την επιτυχία μας. Αλλά κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Έχουμε καλή σχέση με τη διοίκηση. Θα δούμε, όταν τελειώσει η χρονιά», είπε ο κ. Φραγκιάς και πρόσθεσε:

«Το κάτι περισσότερο είναι μόνο το γόητρο. Αν περάσουμε στη δεύτερη φάση, θα έρθει ο κόουτς Ομπράντοβιτς κι ο κόουτς Ιτούδης στο νησί, που τους αρέσει. Θα ‘χει κι ωραίο καιρό. Κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Εγώ τραβάω τα μαλλιά μου, που δεν έβαλα όρο στο συμβόλαιό μου για πριμ τετράδας».

Απ’ την πλευρά του, ο Στιβ Πάνος σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του. Είχε πολλή ενέργεια κι επιθετικότητα. Έπαιξε καλά παρά τις 4 αναμετρήσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Για εμάς ήταν μία καλή αναμέτρηση να ξαναμπούμε σε ρυθμό. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε θα μας βοηθήσει εν όψει πλέι οφ την προσεχή εβδομάδα. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Αποτελεί τιμή για εμάς η 3η θέση της κανονικής περιόδου. Ανυπομονούμε να αρχίσουν τα πλέι οφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης