Φραγκιάς: «Σε διαφορετικό επίπεδο ο Ολυμπιακός»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012, 20:09
Φραγκιάς: «Σε διαφορετικό επίπεδο ο Ολυμπιακός»
Να σεβαστούν, αλλά να μην φοβηθούν τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς, ενόψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων στο «Βενετόκλειο».

«Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο μήνα παίζει πολύ καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν καταπληκτικός για 30 λεπτά.

Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους και επίπεδο από μας. Από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ, να παίξουμε συγκεντρωμένα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το «Βενετόκλειο».

Θέλουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας να νιώσουν υπερήφανοι για την ομάδα που εκπροσωπεί τα Δωδεκάνησα στην Α1. Σίγουρα υπάρχει σεβασμός απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά όχι φόβος,» τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Φραγκιάς.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ασημακόπουλος είπε: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μία γιορτή για όλο το νησί. Εμείς θέλουμε να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος, να μας δει, να μας υποστηρίξει και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε το παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες της Ευρώπης, που προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες. Όταν παίζεις πάντα αγωνίζεσαι για τη νίκη, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ.

Πιστεύω ότι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα και τα ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012, 20:32