ΓΓΑ: Μετάθεση στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 19:17
ΓΓΑ: Μετάθεση στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
Τη μετάθεση του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 28/10 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, μετά από έγγραφη εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Το πιο πιθανό είναι η εν λόγω αναμέτρηση να διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα, ήτοι στις 29 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγητικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Κρήτης, αποφάσισε τη χρονική μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Ηράκλειο, στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης» στις 28.10.2012, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Για τον ίδιο λόγο ο κ. Ιωαννίδης, με άλλη απόφασή του και μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ Καλαμάτας και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της FOOTBALL LEAGUE II, με την ομάδα του ΤΑΠ Πανηλειακός, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την ερχόμενη Κυριακή 21.10.2012.


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 19:31