Να αποφύγει και τρίτη συνεχόμενη ήττα ζήτησε από τον προπονητή της Μίλαν, Λεονάρντο, ο αντιπρόεδρος Αντριάνο Γκαλιάνι. Οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν αύριο την Ουντινέζε και θέλουν να πάρουν ρεβάνς από τις δύο περσινές ήττες που υπέστησαν.

«Σχετικά με τον Νέστα και τον Πάτο, ο Λεονάρντο θα δει πώς τα πάνε, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά καλά για να παίξουν. Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε είπα στον προπονητή μας: Χάσαμε δύο φορές πέρυσι, ας αποφύγουμε την τρίτη», δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το αγωνιστικό ο Αντριάνο Γκαλιάνι σχολίασε και τη μη κλήση του Πάτο στην εθνική Βραζιλίας: «Δεν είναι κάτι αρνητικό για τη Μίλαν, περισσότερο για τον παίκτη. Όμως κάθε τεχνικός παίρνει τις αποφάσεις του και ο Ντούνγκα πήρε αυτή. Ο Ντίνιο είναι αρκετά ώριμος για να προχωρήσει μπροστά και να συνεχίσει την καλή δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Πάντα υπάρχει μία δικαιολογία για κάθε αρνητική στιγμή του Ντίνιο. Μιλάει πολύ και δεν έχω πλέον το ενδιαφέρον να απαντήσω. Πολύ σύγχυση και πολύ δημοσιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης