Ο Φάνης Γκέκας, μεσούσης της φετινής σεζόν, έφυγε με τη μορφή δανεισμού από τη Λεβερκούζεν με προορισμό το Πόρτσμουθ, προσδοκώντας να βρει στο σύλλογο της Πρέμιερσιπ τον ποδοσφαιρικό του… παράδεισο.

Το όνειρο, όμως, του Έλληνα διεθνούς επιθετικού μετατράπηκε σε… εφιάλτη, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει πατήσει ακόμη το χορτάρι του «Φράτον Παρκ» σε επίσημο αγώνα των «πομπέις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο τεχνικός της Πόρτσμουθ, Πολ Χαρτ, ζήτησε από τον πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί με την ομάδα των αναπληρωματικών για να διαπιστώσει την αγωνιστική του κατάσταση.

Η πλήρης απαξίωση που γνωρίζει ο Γκέκας στην Πόρτμουθ είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του με δηλώσεις του στην «SportDay».

«Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά. Πραγματικά. Πιστεύω ότι κατά το παρελθόν έχω δώσει τα αγωνιστικά μου διαπιστευτήρια για να τυγχάνω μεγαλύτερου σεβασμού» τόνισε αρχικά ο Γκέκας και συνέχισε: «Δεν σηκώθηκα να φύγω από μία ομάδα, τη Λεβερκούζεν, που πρωταγωνιστεί στη Γερμανία, για να έρθω σε μία που παλεύει για την παραμονή στην Αγγλία για να κάθομαι. Να κάνω μόνο προπονήσεις. Δεν με ενδιαφέρει αν άλλαξε ο προπονητής, αλλά μόνο ότι ο νυν με αγνοεί επιδεικτικά. Δίχως να μπορεί να μου δώσει μία λογική εξήγηση. Τι άλλο να πω; Ας μου δώσει μία ευκαιρία και ας αποτύχω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης