Στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης ισοφαρίστηκε, ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα (3-1), επικεντρώθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Γελαδάρης, για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι κρητικοί εν τέλει επικράτησαν με 4-3.

Παράλληλα, ο άσος των «κυανοκίτρινων» εξήρε την ομάδα του για το γεγονός ότι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πετύχει κι ένα τέταρτο γκολ και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ύστερα από την ήττα-σοκ που γνωρίσαμε από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, το παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν τελικός για εμάς, έπρεπε να το κερδίσουμε.

Βάλαμε στο παιχνίδι μας στοιχεία που δεν είχαμε στον προηγούμενο αγώνα, όπως ψυχή και πάθος από όλα τα παιδιά που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας, όχι μόνο από αυτούς που έπαιξαν αλλά από όλους που ανήκουν στο δυναμικό του σωματείου» τόνισε, αρχικά, ο Γελαδάρης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Βέβαια, πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά στο σκορ με 3-1 και στην επανάληψη ισοφαριστήκαμε, καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει αυτό να μας γίνει μάθημα και να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι και τη λήξη του αγώνα, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή. Από την άλλη, θετικό είναι ότι μετά την ισοφάριση του αντιπάλου αντιδράσαμε, δείξαμε ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε στη νίκη που θέλαμε τόσο πολύ».

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, σημείωσε: «Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός για εμάς, θα έλεγα ιδανικός. Μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, δεν είχαμε διάρκεια σε κάποια παιχνίδια και αυτό το πληρώσαμε.

Σίγουρα δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Σε κάποιους αγώνες σταθήκαμε άτυχοι και σε κάποια άλλα δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση όλο και περισσότερο και να βγάζουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο.

Σίγουρα το ρόστερ της ομάδας είναι καλύτερο, πιο ποιοτικό από τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Καταλήγοντας μιλώντας το φετινό πρωτάθλημα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε:: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, έχουν ενισχυθεί και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Θεωρώ ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος της σεζόν, μέχρι τότε δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Φάσεις από το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης