Σημαντικές νίκες πανηγύρισαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, οι οποίοι γέλασαν τελευταίοι και καλύτεροι στους αγώνες τους για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μπορεί να βρέθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πίσω στο σκορ (προηγήθηκε αυτό με τη Ξάνθη), ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1 σκορ επί του ΠΑΟΚ, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το τρίποντο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «3 στα 3» στο φετινό μαραθώνιο της Super League και έπιασαν τον «δικέφαλο» του Βορρά στην κορυφή, έχοντας μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα.

Βέβαια μία θέση στο… πολυπληθές «ρετιρέ» της βαθμολογίας έχει και η ΑΕΚ, η οποία, χάρη σε τέρμα του Κώστα Μανωλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων επιβλήθηκε με 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.

Αυτή η νίκη ήταν τεράστια ανάσα για την «Ένωση», αλλά και για τον προπονητή της, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μετά από αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι νεοτέρας στον πάγκο του «δικέφαλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τέταρτος της… παρέας στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος χάρη στον Κώστα Μήτρογλου, (πέτυχε και τα δύο γκολ) επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιτωλικού το Σάββατο.

Την ίδια ημέρα όμως, διεξήχθη στο «Θ. Βαρδινογιάννης» το κρητικό «clasico» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, το τέλος του οποίου βρήκε τους «μελανόλευκους» να επικρατούν με 1-0, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη νίκη τους, άμα τη επιστροφή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Από εκεί και πέρα ακόμη ένα «τρίποντο» προσέθεσε στο βαθμολογικό του σακούλι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε με 2-1 στους «Ζωσιμάδες» την ουραγό Κέρκυρα.

Αντίθετα ο Άρης παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού… κόλλησε στο μηδέν (0-0) απέναντι στη Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης:

Tα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής:


Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-1
(37’, 51’Μήτρογλου – 57’ Ετζενγκουέλε)

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0
(30′ Σίσιτς)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα 2-1

(8’ Μπεσέρα, 68’ Τζημόπουλος – 44’ Λαμπρόπουλος)

Άρης -Skoda Ξάνθη

Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1
(90+2’ Μανωλάς)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
(35’Φουστέρ, 42’ Τζιμπούρ – 25’ Μπαλάφας

Διαβάστε επίσης:

Έφερε… τούμπα το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Λύτρωσε ΑΕΚ και Χιμένεθ ο Μανωλάς

Μια χαρά τα… ΠΑΣ

Νέο στραβοπάτημα για τον Άρη

Νικητής στη «μάχη της Κρήτης» ο ΟΦΗ

«Καθάρισε» ο Μήτρογλου για τον Ατρόμητο

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης