Γεωργιάδης: «Γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011, 19:30
Γεωργιάδης: «Γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ»

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργιάδης στην ιστοσελίδα «olapaok».

Ο πρώην πλέον μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού παράλληλα εξήγησε και τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όχι την ΑΕΚ, η οποία επίσης είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς νιώθει που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ
: «Πραγματικά, μετά από αυτή την εξέλιξη νιώθω ότι κέρδισα το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου πριν επτά χρόνια, όταν έφευγα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχα βάλει τότε στο μυαλό μου να γυρίσω μια μέρα σε αυτή την ομάδα και να αγωνιστώ στην Τούμπα. Νιώθω ευτυχισμένος, γιατί η επιθυμία μου αυτή πραγματοποιείται».

Για τους λόγους που επέλεξε τον «δικέφαλο» του Βορρά: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο. Ειδικά ο Ζήσης Βρύζας έπαιξε καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο στην επιλογή που έκανα τελικά. Με αυτά που μου είπε, με έπεισε ότι είναι καλύτερο για μένα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ. Και μόνο που ένιωσα ότι στον ΠΑΟΚ θα με προσέξουν περισσότερο από ό,τι στην ΑΕΚ ήταν αρκετό για μένα, για να επιλέξω τελικά τον ΠΑΟΚ.

Πραγματικά αισθάνομαι ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου πρώτα σε μια οικογένεια και μετά σε μια ομάδα. Έτσι ένιωσα από την αρχή, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο για μένα να πάρω την απόφαση να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και πλέον αυτό που θέλω είναι να δικαιώσω αυτούς με επέλεξαν».

Για τους προσωπικούς στόχους του:
«Το πρώτο που επιθυμώ είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και ότι χρειάζεται να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια από τη μεριά μου. Είμαι διατεθειμένος, όμως, να τα καταφέρω.

Από 'κει και πέρα θέλω με τον ΠΑΟΚ να βγαίνω νικητής παντού. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του, γιατί προέρχομαι από αυτή την ομάδα. Επίσης, θα ήθελα με τον ΠΑΟΚ να προκριθώ στην επόμενη φάση του Europa League κι αν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Θα είναι μεγάλη τόνωση και για μένα και για όλους στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

Επέλεξε ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης
,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011, 02:25

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011, 19:47