Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή (21:00) «σύγκρουση» της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης, στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

Οι Βαυαροί θέλουν να κάνουν το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται, προκειμένου να πανηγυρίσουν το «τρεμπλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη οι παίκτες του Λουίς Φαν Γκάαλ κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ενώ, μετά τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου, θα διεκδικήσουν στις 22 Μαΐου, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ίντερ.

Στον αντίποδα για την ομάδα του Τόμας Σάαφ ο αυριανός τελικός είναι η ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο, δεδομένου ότι οι «πράσινοι» τερμάτισαν τρίτοι στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, ενώ έφτασαν έως τη φάση των «16» στο Europa League.

Οι δύο φιναλίστ του τελικού, οι ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις στο Κύπελλο Γερμανίας. Η Μπάγερν έχει στην τροπαιοθήκη της 14 Κύπελλα, ενώ η Βέρντερ ακολουθεί τους Βαυαρούς στη σχετική λίστα με έξι κατακτήσεις, με πιο πρόσφατη εξ αυτών την περυσινή, στον τελικό με τη Λεβερκούζεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης