Με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος θα παραταχθεί την Κυριακή (21:15) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ ο Πανθρακικός, όπως άλλωστε διαμήνυσε στην σημερινή συνέντευξη τύπου του, ο τεχνικός των Θρακιωτών, Αλμπέρ Καρτιέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος

«Για άλλες ομάδες είναι θετικό και για άλλες αρνητικό μια διακοπή πρωταθλήματος. Έτσι και για εμάς. Το θετικό είναι ότι δουλέψαμε και βάλαμε τις βάσεις, οι παίκτες μας έδειξαν θέληση και δύναμη και φυσικά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στις προπονητικές οδηγίες. Το αρνητικό είναι ότι στον αγώνα με τον Άρη βρήκαμε ρυθμό και πήραμε βαθμό, θα θέλαμε να συνεχίζαμε το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο τους αγώνες μας».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο να δουλέψεις με τριάντα παίκτες, με διαφορετικούς χαρακτήρες, το πρόβλημα θα ήταν να μην δουλεύει καλά ο προπονητής, να μην το ακούν και να μην τον καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα μας έχουν γίνει συζητήσεις με τους παίκτες και δόθηκαν οι λύσεις στα αποδυτήρια».

Για τη συνοχή της ομάδας του

«Το γνωρίζαμε ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες με διαφορετική προσωπικότητα και κουλτούρα, η αδυναμία μας αυτή θέλουμε να γίνει δύναμη, να γίνει το θετικό στοιχείο της ομάδας, δουλεύουμε πολύ και στο κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ των ποδοσφαιριστών».

Για τους πολλούς τραυματισμούς

«Είναι πράγματι πρόβλημα οι τραυματισμοί και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε όπως θα θέλαμε. Υπάρχουν όμως οι παίκτες που θα καλύψουν το χαμένο έδαφος και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για τις αδυναμίες που έχουν παρουσιαστεί στις έξι πρώτες αγωνιστικές

«Τα γκολ που δεχθήκαμε, ήταν λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και επικοινωνίας, δουλέψαμε ομαδικά και ατομικά και βελτιωθήκαμε. Στην επίθεση, έγινε προσπάθεια με πολύ δουλειά και με πολλές διαφορετικές ασκήσεις και τρόπους. Για το γκολ μετρά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και το επίπεδο της φυσικής κατάστασής τους. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την ποιότητα. Εμείς βελτιώσαμε την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας με διαφορετικές μεθόδους προπόνησης. Δουλεύουμε πολύ πάνω στην φυσική κατάσταση και υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ομάδα μας. Θα πάμε καλύτερα. Έχουμε αντιληφθεί τα προβλήματα της ομάδας και τα αντιμετωπίζουμε, το πρόβλημα θα ήταν για έναν προπονητή αν η ομάδα δεν είχε την θέληση να μάθει, να διδαχθεί και να ανταποκρίνεται στις προτροπές του και να μην λαμβάνουν τα μηνύματα που θέλει να περάσει. Η ομάδα μας, οι παίκτες μας, έχουν τη θέληση και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, είμαι πολύ αισιόδοξος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης