Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το αν η Ένωση θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Α2 ή θα αναγκαστεί να δηλώσει συμμετοχή σε χαμηλότερη κατηγορία.

«Όποιος ασχοληθεί για να σώσει την ΑΕΚ, πρέπει αύριο (σ. σ. σήμερα) μέχρι το μεσημέρι, να έχει σε μια βαλίτσα 2,5 εκατ. ευρώ, για να μπορέσει η ΑΕΚ να παίξει “καθαρή” στην Α2, με προοπτική συμμετοχής στην Α1. Αλλιώς, θα πρέπει να κηρύξει πτώχευση η ΚΑΕ, προκειμένου να σπάσει η θηλιά που δεν θα αφήνει ποτέ την ΑΕΚ να ησυχάσει. Κορόιδα, ή ήρωες, τύπου Γεωργαντζόγλου, τελείωσαν. Γιατί είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Γεωργαντζόγλου έδωσε λεφτά πέρυσι μόνος του και κράτησε την ΑΕΚ στην Α2», είπε ο Χατζηχρήστος στην «Ώρα για Σπορ» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν ο Φιλίππου δεν δηλώσει την ομάδα πουθενά, το σωματείο θα είναι αναγκασμένο να δηλώσει την ομάδα στη Β΄ Εθνική, για να μην φτάσουμε να παίζουμε στην ΕΣΚΑ. Ακόμα και αν κάποιος από την πλευρά του μεγαλομετόχου, δηλώσει την ΚΑΕ στην Α2, τότε θα είναι και υποχρεωμένος να την “τρέξει”. Διότι αν δεν μπορεί μετά να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της κατηγορίας, τότε πάλι θα κινδυνεύσουμε να καταλήξουμε στην ΕΣΚΑ. Η πικρή διαπίστωση, είναι ότι αν εξαιρέσουμε την Original και την Ερασιτεχνική, δεν ασχολείται κανείς άλλος με το θέμα του μπάσκετ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης